Telefoner

Med eller utan sladd?

Våra telefoner är från början utformade med fokus på användarvänlighet, teknisk finess och design, vare sig det gäller systemtelefoner, IP-telefoner eller trådlösa telefoner, DECT. I telefonens display ser du i klartext och vad som händer, vem som ringer, om telefonen är vidarekopplad, om du fått meddelande, aktuell tid och datum. Telefonerna är dessutom utrustade med rejäla och tydliga funktionsknappar på svenska för de viktigaste funktionerna som t ex vidarekoppling till annat nummer, kortnummer, aktivering av röstsvar m.m. Naturligtvis finns det även möjlighet till polyfoniska ringsignaler, konferenstelefon, bluetooth, USB och 1:a parts TAPI. Sortimentet av IPECS-telefoner rymmer allt från rena basmodeller till de mest avancerade multimediaterminaler med mängder av funktioner och möjligheter. Självklart har vi även mjukvarutelefoner, Softphones.

Välj efter behov och funktion! Här nedan visar vi ett fåtal av alla våra modeller.

 

Ericsson-LGs IP-Telefoner

    lip8012d          lip8050v 

Alla Ericsson-LGs IP-telefoner är användarvänliga med många smarta funktioner som gör att de passar alla personer i alla miljöer. Telefonerna har programmerbara flexibla knappar med LED-indikator för valfria funktioner, flerradig display, många olika ringtoner och samtalsidentifiering, bara för att nämna några funktioner. Telefonerna strömförsörjs via en adapter eller över LAN. Programvara och funktionerna kan enkelt uppgraderas med ett enkelt administrationsverktyg.

 

Ericsson-LGs DECT-Telefoner

    gdc500h            gdc450h   

Med Ericsson_LGs DECT-telefoner kan du röra dig fritt över hela företaget och ändå alltid vara nåbar. Servicegraden för dina kunder höjs och arbetstiden används optimalt. Alla DECT-telefoner är framtagna för att tåla tuff hantering och ogynnsamma miljöer där t.ex. damm och vatten förekommer. Du orienterar dig enkelt via menyn och navigationsknapparna och i telefonens flerradiga display ser du all information klart och tydligt. Till de flesta telefoner är det möjlighet att ansluta headset och många har vibrator.

 

Ericsson-LGs Systemtelefoner

ldp7008d        ldp7024d 

Som alla Ericsson-LGs telefoner är även systemtelefonerna framtagna för att vara mycket lättanvända men de ska också erbjuda alla möjliga finesser och klurigheter som man kan tänka sig. Telefonernas tydliga display visar vem som ringer, om den  som söks är hänvisad, om det har kommit in nåt meddelande. Med funktionsknapparna kan du t.ex. vidarekoppla dig, slå kortnummer och aktivera röstsvar med en enkel enknappstryckning. Telefonerna är också utrustade med högtalarfunktion och uttag för headset. Det finns även stöd för bluetooth, konferenstelefon, polyfoniska ringsignaler och kopplingsmöjligheter mot olika dataapplikationer.