Officiell release av iPECS UCP

Nyhetsbrev

Officiell release av iPECS UCP

Officiell release av iPECS UCP

Fälttesten av plattformen UCP är klar och systemet är färdigt för officiell release. iPECS UCP har mottagits gott av såväl slutkunder som er återförsäljare och det är med stor glädje vi på Licencia tar upp produkten i standardsortimentet.

Licencia har nu levererat 40 stycken iPECS UCP och systemen går som på räls. UCP-plattformen är en värdig och stabil ersättare till iPECS LIK.

Mer UCP100 för pengarna, oslagbart startpaket

I samband med att UCP nu blir officiell passar vi även på att krydda erbjudandet lite extra och systemet blir nu ännu förmånligare.

UCP100 utökas från och med idag med fler grundlicenser. Antalet förinstallerade IP-telefonlicenser utökas från 10 till 30 och antalet portlicenser utökas från 30 till 50. Detta innebär att du nu kan ersätta iPECS MFIM50, eMG80 eller IPLDK-20 med en UCP100 utan krav på extra port eller IP-telefonlicenser.

Vad gäller om jag redan köpt en UCP100?

Var lugn. Utökning gäller även befintliga UCP100-kunder. Förändringen är implementerad i version 1.0Cf eller senare och vid uppgradering av ett befintligt UCP100-system kommer 20 SPL och 20 IPEXT automatiskt att läggas till.

Hur beställer jag en UCP

Eftersom iPECS UCP är relativt komplext produkt ber vi Er att vid ny beställning alltid använda konfiguratorn. Kompletteringar och tillägg går bra att beställa direkt i Webbshoppen.

Notera även att vi idag släpper en officiell UCP Konfigurator och det är den som gäller vid order, befintliga konfiguratorer innehåller fel som kan ge en felaktig prisbild. Glöm därför inte att ladda ner den senaste releasen.

Mer information om den officiella UCP Konfigurator.

Övriga förändringar under fälttestperioden

Under fälttesten har några mindre men viktiga saker relaterade till prissättning och licenser förändrats. Den viktigaste förändringen är att UCP100 inkluderar fler grundlicenser, se ovan. De övriga förändringarna är;

Priser, dokumentation och Webbshop till iPECS UCP

Dokumentation, program, prislistor och Webbshop är nu tillgänglig på hemsidan.

För att du ska kunna komma igång finns nu dokumentation, program och manualer, prislista och Webbshop tillgänglig på hemsidan. Tack vare den nya UCP Konfiguratorn är det både enkelt och säkert att räkna på nya erbjudanden till dina kunder. Den fungerar lika bra till både komplex och enkla lösningar.

Var kan jag läsa mer?

UCP Konfiguratorn – För att kunna räkna på och konfigurera UCP rekommenderar vi starkt att ni använder konfiguratorn.

Prislista – En officiell prislista som nu även innehåller iPECS UCP finns redo att hämtas.

Webbshop - Alla artiklar och licenser finns redan nu tillgängliga i Webbshoppen.

Program och manualer – På sidan iPECS UCP har vi samlat alla program och manualer. Här finner du t.ex. installationsmanualer och olika klienter.

Dokumentation – Licencias tekniska dokumentation börjar fyllas med nyttig information. Här hittar du t.ex. detaljer kring konfiguration samt beskrivning av hur du uppgraderar en UCP.

 

Med vänliga hälsningar,
Vännerna på Licencia