Om Licencia

Licencia - offensiv, uthållig och framtidssäker telekomaktör

Med mer än trettio års branscherfarenhet och produktkunnande i bagaget, har Licencia Telecom AB tagit sig från ett litet utvecklingsbolag till en stark, framgångsrik och stabil telekomleverantör med ett svårslaget innehåll i produktportföljen. Kombinationen av Ericsson-LGs komplexa växel- och telekomsortiment och Licencias egenutvecklade applikationer för mobil- och datorstödd telefoni ger oss möjligheten att förse våra kunder med individuellt designade kommunikationslösningar för just deras behov.

Med åren har vi samlat kunskap och erfarenhet och därmed även trygghet och konkurrenskraft.

Det som driver oss är det aldrig sinande intresset för produktutveckling och viljan att med hjälp av avancerad teknik bidra till att människor och företag optimerar sina resultat. Helst helt utan krångel. Därför ligger vårt fokus alltid på förståelsen för slutanvändarens behov och det okomplicerade användandet.

Licencia Telecom är sedan många år stolt generalagent för Ericsson-LGs telekommunikationsprodukter i Sverige och Baltikum och säljer sina produkter via ett 70-tal mycket kompetenta återförsäljare runt om i landet.