Ericsson-LG eMG80 (2-25 anv.)

Passar det lilla segmentet

2-30 linjer och 8-72 anknytningar.

Fullspäckad med funktioner

Kan allt IPLDK och iPECS kan plus mer.

Kodbasen kommer slås ihop med iPECS UCP (iPECS 7).

Det bästa från flera världar

Fjärrövervakning, saknas i många äldre system
Inbyggd konferensmodul, kostsamt i IP/webbaserade lösningar

Ersätter ditt befintliga system

Kan på ett smidigt sätt ersätta ditt befintliga system. Och om du sitter på en LG eller Ericsson-LG växel kan du även behålla många av dina telefoner, inklusive dect.

Lätt att installera och använda

Samma handhavande som äldre system från LG

Stöder alla befintliga telefoner och alla linjetyper

SIP-konton, SIP-trunkar, analoga linjer, ISDN BRA (DUO), och ISDN PRA (Multi).

Inbyggd SIP-trunk

SIP-stöd för SIP-trunkar och IP-telefoner finns inbyggt i moderkortet.

Kostnadseffektivt

Systemet är extremt kostnadseffektivt och betydligt billigare än motsvarande lösning byggd med en IP-platform eller om ni använder en mobil lösning.

iPECS eMG80 är ett hybridsystem från 2 linjer och 8 anknytningar upp till ca 50 portar. Den exakta storleken varierar med vilken typa av anknytningar och linjer den bestyckas med. Exakt hur den kan konfigureras förstås lättas genom att använda Konfiguratorn, se längre ner.

iPECS eMG80 är både kostnadseffektivt och framtidssäkert. Eftersom iPECS eMG80 är baserad på programvaran i iPECS 7 så är den fullspäckad med funktioner och kan allt IPLDK och iPECS kan. Funktionaliteten är baserad på över 20 års utveckling och systemet är ett av de mest kompetenta och stabila på marknaden.

Marknadens mest kostnadseffektiva och framtidssäkra hybridsystem.

iPECS eMG80 ersätter på ett smidigt sätt den gamla trotjänaren IPLDK-20 genom att den stöder de flesta telefontyper, inklusive både systemtelefoner och dect, som används i IPLDK-20. Vilket innebär att en "uppgradering" till eMG80 med ny funktionalitet kan utföras utan att behöva köpa nya telefoner eller basar.

Systemskiss